keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Katsaus viikon 20 treeneihinMaanantai:  Harj1. Aamulenkki kevyesti juosten maastossa 1h, palauttavaa/huoltavaa. Harj2. Pyöräilyä 2,5 h, sisältäen 5 km tempokisan. Sykkeet jäi vk yläalueelle, johtuen lauantain maratonkisasta.

Tiistai: Työpäivä 24h

Keskiviikko: Harj1. Aamupäivän kevyt juoksulenkki maastossa 1h 10 min. Harj2. Pyöräily wattbikellä 2 h 10 min 4x 5 1x 10 min vedot AnK-kynnyksen yläpuolella. Vetojen välissä 5 min vk ala-alueen yläpuolella. Loppuun keskivartalotreeni jumppapallolla.

Torstai: Wattbike 2 h, 5x 10 min vetoja jonkun lyönnin yli vk yläalueen raskaalla vastuksella. Vetojen välissä 5 min vk ala-alueella.

Perjantain: Harj1. Maantiepyörällä 1h 40 min pk alueella. Harj2. Juoksu 1h, Maximilla 30 min.

Lauantai: Työpäivä 24h

Sunnuntai: Harj1. Pyöräilyä maastossa kevyt/tekniikkaharjoittelua 2 h 40 min. Harj2. Salille pyörällä 20 min, salitreeni 2 liikkeen pattereina (ylä-alavartalo) Jalat pääosassa (Kyykky, syväkyykky, askelkyykky, maastaveto, pakarat alataljalla kahdella eri liikkeellä, etureidet, takareidet, pohkeet) Kaikki 2x8 toistolla, 85% maximipainoista. Näiden välissä ylävartaloliikkeet. Loppuun keskivartalo. Loppuverkat kotia pyöräilessä 25 min. Treenin kesto yht. 2h 45 min. 

Sunnuntain treenipäivä oli ehdottomasti viikon paras. Tekniikkaharjottelussa Ounasvaaran dropit sujuivat leikiten ja muutenkin tekninen ajaminen on mennyt eteenpäin viime vuodesta. Nyt kun Ounasvaara on rinteitä lukuun ottamatta vihdoin ja viimein täysin sulannut pääse maastoon ajamaan kunnon lenkkejä. Tuntuu hurjalta, että talven aikana tekninen osaaminen on mennyt paljon eteenpäin, vaikkei maastoa ole täällä päässyt treenaamaan laisinkaan. Tosin mielikuvaharjoittelussa olen tekniikkaa treenannut koko talven, se näyttää toimineen :)

Aloitin juuri työt ensihoidossa ja työajat tulee rytmittämään treenaamista uudella tavalla opintovapaan jälkeen. 24 h töitä ja kaksi vapaata vaativat uudenlaisen toimivan treenirytmityksen löytämistä kaiken muun ohessa. Muutoksissa on aina mahdollisuus, jos sen vain oikein oivaltaa :)  Kaikista työajoista tämä on ehdottomasti minulle ja meidän perheelle kaikista parhain vaihtoehto.

Ihanat kesäillat tekevät tuloaan, sunnuntain auringonlasku sen vahvisti! Varhaiset kesäaamut tai myöhäiset yöttömän yön kesäillat ovat parhaita hetkiä treenaamiselle. Työmatkatpyöräilyn kulta-aikaa, mutta niitä ei lasketa treeneihin mukaan.

Treeniterveisin Meiju
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti